CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, 25 July 2013

Avantura sa Lepršavom Haljinom

Kad god sednem negde bio to park, kafic ili bašta nekog lokala prosto ne mogu da ne primetim letnje lepršave haljine. Zanimljivo je to što im čak i duzina nije bitna ukoliko se ispod njih naslućuje zgodno zensko telo i lepo oblikovana guza. Ona ekspedicija pogledom kad prosto kreneš od članaka na stopalima, pa onda nastaviš višlje prema guzi grudima i licu. Obozavam takve prizore prsoto bude inspiraciju u meni, jer odaju onu ženstvenu senzualnost skrivanja ispod kog se krije skrivena pozuda za uzimanjem. I čini mi se kao da svaka od njih može osetiti moj pogled na sebi.

Tog dana na sedeo sam u bašti ispred lokala čijeg se imena više ne secam ili barem nije pametno ovde da ga se setim :)... i kao po običaju uz hladan nes i kriglu točenog piva a potpuno sam jer sam bio ispunjen željom da se ne smaram nekim glupim pričama o bilo čemu, sa bilo kim. Ako se sećam vremena, bilo je predvecerje prelepog letnjeg dana a vetar tek ponekad zatreperi i nanese miris neke prefinjene dame koja sedi za susednim stolom. A ja pogledom lovim lepo zensko telo kako se vrcka niz šetaliste. More utegnutih guza jedva punoletne ili za malo maloletne mladeži trckara unaokolo, ali prošparta tuda i neka iole ozbiljnija 25ogodišnjakinja sa zanosnim grudima i prefinjeno oblikovane guze. Medjutim mišic u grudima i onaj na preponama najvise zatrepere kad primetim šepurenja damica od trideset trideset i nesto jos ako na njoj primetim leprsavu haljinu kako pada sa bokova guze i talasa se u svakom njenom koraku tako da joj se oblik butinica tek moze naslutiti kad zakorači.

I tako bez osecaja za vreme i bez namere da se na njega obazirem zevao sam prateci gradske smizlice kako se šetkaju a kad kad bi naišao neki poznanik u žurbi, (na srecu) sa kojim bi se kratko pozdravio. Kako mi je nestalo piva a kafa tako ume da me izdehidrira, osvrnuh se da pozovem blesavog konobara nebi li mi doneo kakvu tecnost da se spasim. U tom osvrtu onako usput pogled mi uhvati poznato žensko lice, zaustavih se na njemu sa pokusajima da negde duboko u memoriji iskopam ko je to i odakle mi je poznata. Par trenutaka kasnije valjda kontajuci da je gledam a i sama pokušavajuci da se seti ko sam jer sam po nacinu na koji me gleda primetio da joj se po glavi isto vrzma što i meni. Taj pogled se za razliku od mog pretočio u usmeh sto bi značilo da me je pretekla i setila se iz kojih se to perioda zivota poznajemo. Krenula je polako da mi prilazi a ja pokušah da ubrzam proces ganglijskih rekacija svoga mozga koji umalo da rezultira uspehom kad me prekinu nezan zenski glas. "Pa gde si ti" obracajuci mi se sa imenom totalno mi izbrisa sve sanse da je se setim a da ne moram da glumim i pokušavam u svakoj reci da kopam ko bese i odakle. Srecom bese bistra i provali da moj teleci pogleda samo znači me slabo sluzi secanje i reče mi kako smo nekad davno pre pet šest godina zajedno studirali i rece svoje ime, a moja viuga kao motor od juga kad ga puste djavoli zavidra i sve slike se vratiše. Bila je to koleginica koja je stanovala u studenjaku do moje sobe dok sam tamo boravio, zvala se Milica i bila je vatreno zgodna. Mozda se malo promenila ali je i dalje jako jako jebozovna, pogodite imala je haljinu bas onako leprsavu koja prosto moli da otkrijes sta se krije ispod nje. Jos jedna vazna stvar je ta što sam Milicu dugo "jurio" u to vreme na zalost bezuspesno bila je zauzeta i imala je dečka

Milčina pojava tog dana iz ugla gledanja jednog prosečnog muškarca kakv sam ja, je bila prosto ilustracija elegancije začinjena sa dosta sharma i ukusa, ona je uvek imala stila kad je oblacenje u pitanju a to joj je njena zenstvensot prilično olakšala. Crna svilenkasta haljina koja odaje utisak da se jako pribija uz grudi i blago pribijena uz telo do kukova a onda slobodno pada tek negde ispod pola butina. Dok stoji iznad mene prosto naglašava njene prelepe predivno oblikovane noge a grudi onako dovoljno velike da mogu ispuniti prosečne muške dlanove onako baš po mom ukusu.

Dali od piva, dal od vrucine, il od tenzije izmedju nogu nisam mogao a da skriveno na bacim pogled na ta predivna kolena i prilicno otvoren dekolte. Koliko je bilo skriveno to "zavirivanje" dalo se primetiti po njenim osmesima koji su bili sve češci svakog trena a pogledi sve zavodljiviji sto je značilo samo jedno, ne smeta joj i očekuje moj sledeci korak.

Srećom naidje i konobar u tom trenutku i pita me dali bi dama želela nešto da popije pa se i sam setih da je red da je pozovem da sedne. Uz kratko nećkananje koje svaka dama koje drži do sebe ugavnom nameće pristala je da samnom popije piće. Naručila je jeger, i krenula je priča. Uspomene, sećanja ludorije koje mogu osetiti samo oni koji su živeli po studenjacima jer teško je opisati nekom ko to nije doživeo. Kakvog me bog dao ludog i uvek željnog uživanja i prepuštanja svim ovozemljaskim zadovoljstvima, bio sam može se reći jedan od najkotraverznijih stanara. Najveći broj žurki sa dobrom ex you house, dance ,rock muzikom pracene velikim kolicinama alkohola i drugih lakih opijata, odigravale su se upravo u mojoj sobi, sreća sto sam imao fleksibilne cimere :P . Inače ona je tad 'furala' rock fazon družila se sa rokerima al sam joj i tad bio neobicno drag, valjda su damama uvek intrigantne budale koje su na faks dosle da luduju ne da ga završe.

Kad se završilo evociranje uspomena i svega što je nekad bilo, upitah je šta će ona u Nišu i šta se izdešavalo sa njenim životom. Reče da je pre par meseci raskinula sedmogodišnju vezu sa bubnjarom koga i ja pamtim iz tih studentskih dana. I da je sad svratila na neki seminar u vezi posla koji će trajati par dana, i da baš razmišlja o smeštaju posto joj se ne svidja ono što joj je kompanija za koju radi obezbedila. Istog je momenta u meni proradila ne salomljiva želja da pomognem i rekoh joj kako poznajem odličan hostel u blizini a da sam tu autom, i da neću pristati da je ostavim da luta sama dok bar ne pogleda o čemu se radi i dali joj se dopada. Nasmešila se i rekla da joj je drago da je naišla na mene i da rado prihvata moju ponudu.

Popili so piće i krenusmo ka hostelu, trudio sam se da budem dostojan jednog dzentlmena, ne želeći da pomislis da ovo radim zato što mi je stalo da iskoristim njenu trenutnu situaciju. Iskreno ui datom trenutku sam na prvom mestu želeo da pomognem, ali opako je mirisala i onaj pogeled iz akademskih dana me nisu ostavljali ravnodusnim.

Hostel je zaista bio perfektno uredjen sa divnim dnevnim boravkom i prelepim sobama, gazdrica me je znala jer sam tamo ovdio razno razne damice, bez problema smo dobili na raspolaganju sve prostorije po smešnoj ceni, Milica je bila oduševljena svojim smeštajem i pitala kako da se zahvali. Rekoh joj da će biti dovoljno da ako nije umorna da smnom popije još neko pice i da moze da se sredi dok ja skoknem do grada da nam uzmem nešto.

Brzinom svetlosti sjurio sam se do prvog marketa uzeo litar jegera i vrtio se nazad. Za to vreme ona se istuširala, zatekao sam je u sobi u bade mantilu kako nešto čačka oko prozora.- Šta te muči Mico pitao sam je, reče da se vnecijaner zaglavio i da nemože da ga spusti, nisam odoleo da joj pridjem onako iza ledja tobože sa namrom da saznam šta se dešava sa prokletim venecijanerom koji je zaglavio.Kad se moje telo priljubilo uz njena ledja dok sam se propinjao da razrešim problem venecijnera, svežina njene svilenkaste kose koja mi je dodirivala obraz imala je neku magicnu moc koja pomesana sa carolijom mirisa njene kože koja je zračila tako prodornim tonom nekog ženstvenog parfema, ucinili su da da se u mojoj glavi rodi samo jedna slika, slika njenog lica obojena tonovima njenog pogleda i neopsivom željom da joj dodirnem usne.

Opijen ovim mislima onako mehanički muvajući nešto po onom sistmu za spuštanje venecijanera, nekim božijim cudom uspeo je da profunkcioniše. Soba je postala polumracna ali je bilo dovoljno svetlosti da mogu da je savršeno vidim. Zagrlila me je ti si moj spas rekla je, baš mi je drago da sam te srela. Stojali smo jedan naspram drugog onako ni preblizu ni predaleko možda na korak jedno od drugo. Gledao sam je istom onom požudom kojom sam je gledao u svojoj sobi pre par godina, pogled joj je bio onako mistican, misterija u kojoj se rešava sta će da uradi. Nisam smeo da dozvolim da ona odlučuje prišao sam joj dlanovima iznad ramena i privukao ja sebi spuštajuci usne na njene kušajuci tu slast koja me je godinama mamila. Nije se bunila osetio sam joj na usnama kako se totalno prepušta, u toplom dahu njenih nozdrva osetio sam koliko je spremna da se preda. A meni u glavi je zvonilo smo jedno da spustim dlanove na njene butine ispod bade mantila. Snažno me je zagrlila spuštajuci bradu na moje rame tako da mogu da čujem kako dise, dok se polako penjem njiz njene butine prema njenim preponama. Željan da joj dodirnem rub svilenkastih gaćica, da je prstima mazim preko tkanine i osetim koliko je meka, topla dok joj se usminice trljalju jedna o drugu pod moji prstima. Ljubila mi je vrat, nezno me grickajuci, osetio sam kako jednom rukom otkopčava dugme na mojim farmericama i kako ih spušta ispod mojie zadnjice. Odmakla se blago i gledala me onako kako samo ženka može da gleda kad je željna parenja, umilno a prkosno, ponizno a nadmeno. Spustila se iznad mojih bokserica ispod kojih se videlo koliko sam napaljen, igrala se zubicima i usnama sa mojom kamenom muskoscu ljubeci ga i grickajuci ga onako nežno i prefinjeno kao divlja mačka koja želi da pokaže svoju umljatost.

Jednom rukom mi je strgla boskerice, ispred njenog lica je skočila debela nabrekla kurcina u koju je moje srce pumpalo hektolitre vrele krvi dok je pulsirao u njenoj ruci. Približila se usnama uz glavic, taj vreo dah njenih usana me skoro ošamutio dok se vrh moje tvrde kurčine polako uvlacio izmedju tih slatkih pućastih usnica. Snazno ga je nabila u svoja usta, mali vlažni raj u kome sam divljao. Brzo se nabijala glavom na njega dok ga guta celog, mogao sam da osetim kako me nezno zubima ceska i mazi usnama po stablu krute batine dok joj glavic dodruje nebce i grlo. Spustio sam dlanove na njegu glavu skupljujuci njenu dugu kosu u rep tako da mogu da je navlacim na sebe dirigujuci ritam držeci je za kosu. Taj njen pogled mi je tako prijao dok mi je pušila onako kao da me njime izaziva njime, kao da mi stavlja do znanja da je sve u njenim rukama.

Ali da se ne lažemo i ja sam zverka koja koja voli dominaciju uhvatio sam je za ruke i podigao da ustne

0 comments: